AnaSayfa / Genel / Kahve falında yamuk iğne görmek

Kahve falında yamuk iğne görmek

Kahve falında yamuk iğne görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, borçların ödeneceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yamuk iğne gördüyseniz:

  • Suçu üstlenmeden veya karşı tarafı suçlamadan önce, herhangi bir durumda kendi pozisyonunuzu uzlaşmaya açık tutup tutamayacağınızı irdelemeniz gerekiyor.

Kahve falında yamuk iğne görmek hastalanacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişinin yamuk olduğunu görmek takdir toplayacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yamuk altın bilezik görmek ekonomik olarak kalkınacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerini yamuk görmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yamuk burun görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında yamuk ayak görmek ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yamuk altın görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evini yamuk görmek hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir