AnaSayfa / Genel / Kahve falında yamuk gözlük görmek

Kahve falında yamuk gözlük görmek

Kahve falında yamuk gözlük görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yamuk gözlük gördüyseniz:

  • İnsanların ne kadar güçlü ya da ne kadar yetenekli olduğu konusunu gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz.

Kahve falında yamuk gözlük görmek rahat şekilde geçineceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına yorulur.

Kahve falında yamuk iğne görmek kalben çok rahat edileceğine, güzel ve önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yamuk yumurta görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında evi yamuk görmek sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, sorunların günden güne azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yamuk bina görmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına inanılır.

Kahve falında dişinin yamuk olduğunu görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, aile içinde husumet gelişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçı yamuk kesmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına delalettir.

Kahve falında yamuk duvar görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir