AnaSayfa / Genel / Kahve falında yamuk duvar görmek

Kahve falında yamuk duvar görmek

Kahve falında yamuk duvar görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, istediği başarıyı göstereceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına delalettir.

Kahve falında yamuk duvar gördüyseniz:

  • İlişkilerin devam edebilmesi uzlaşma yönünde göstereceğiniz çabaya bağlı olabilir.

Kahve falında yamuk duvar görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü yamuk görmek işlerinin aksayacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yamuk altın görmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişleri yamuk görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına işarettir.

Kahve falında dişlerini yamuk görmek sorunlarını teker teker aşacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yamuk yürümek ruhunun şifa bulacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına delalet eder.

Kahve falında evi yamuk görmek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yamuk merdiven görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir