AnaSayfa / Genel / Kahve falında yamuk yumurta görmek

Kahve falında yamuk yumurta görmek

Kahve falında yamuk yumurta görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yamuk yumurta gördüyseniz:

  • Kullandığınız yöntemlerin veya işleri halletme biçiminizin diğerlerininkiyle uymaması sorun yaratabilir.

Kahve falında yamuk yumurta görmek sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine delalettir.

Kahve falında yamuk duvar görmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yamuk minare görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında dişlerinin yamuk olduğunu görmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Kahve falında ağzını yamuk görmek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dişinin yamuk olduğunu görmek gayrimenkul işine girileceğine, işlerin günden güne bozulacağına delalet eder.

Kahve falında yamuk merdiven görmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına inanılır.

Kahve falında dişlerini yamuk görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir