AnaSayfa / Genel / Kahve falında yamuk bina görmek

Kahve falında yamuk bina görmek

Kahve falında yamuk bina görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, rızkının eksileceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında yamuk bina gördüyseniz:

  • Olan biteni anlamanız gidişatta fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yamuk bina görmek işlere nazar değeceğine, refah içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin yamuk olduğunu görmek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına delalettir.

Kahve falında yamuk mezar görmek kafa dinleyeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ağzını yamuk görmek hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına inanılır.

Kahve falında dişlerini yamuk görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında yamuk parmak görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına delalet eder.

Kahve falında burnunun yamuk olduğunu görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında dişleri yamuk görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, sevgi dolu haberler alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir