AnaSayfa / Genel / Kahve falında yamuk bıçak görmek

Kahve falında yamuk bıçak görmek

Kahve falında yamuk bıçak görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, yüküne ortak olacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yamuk bıçak gördüyseniz:

  • İnsanları etkilemek için abartılı cümleler kurmaktan, fazla para harcamaktan ya da kibirli tavırlardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında yamuk bıçak görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında burnunun yamuk olduğunu görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında yamuk mezar görmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin ağzının yamuk olduğunu görmek eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama inanılır.

Kahve falında yamuk ev görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yamuk minare görmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yamuk kaş görmek itibar edineceğine, büyük borçların altında ezileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yamuk parmak başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir