AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunun yamuk olduğunu görmek

Kahve falında burnunun yamuk olduğunu görmek

Kahve falında burnunun yamuk olduğunu görmek iyi haberler alınacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kazancının epey düşeceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, parasal durumun düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında burnunun yamuk olduğunu gördüyseniz:

  • Sağlıklı karar veremeyeceğinizi göz önünde bulundurmadan birşeye teşebbüs etmemelisiniz.

Kahve falında burnunun yamuk olduğunu görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü yamuk görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yamuk oklava görmek darp edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında saçı yamuk kesmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında yamuk bilezik görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yamuk anahtar görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında yamuk bıçak görmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yamuk bina görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir