AnaSayfa / Genel / Kahve falında yamuk minare görmek

Kahve falında yamuk minare görmek

Kahve falında yamuk minare görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına yorulur.

Kahve falında yamuk minare gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda anlaşılmadığınızı düşünebilir veya ikili ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında yamuk minare görmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, kısmet alacağına tabir olunur.

Kahve falında yamuk merdiven görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında yamuk altın görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında yamuk anahtar görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında yamuk kaş görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine tabir olunur.

Kahve falında evi yamuk görmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine işarettir.

Kahve falında yamuk bilezik görmek fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında burnunun yamuk olduğunu görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir