AnaSayfa / Genel / Kahve falında yamuk mezar görmek

Kahve falında yamuk mezar görmek

Kahve falında yamuk mezar görmek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine işarettir.

Kahve falında yamuk mezar gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle fikirleriniz birbirinden oldukça farklı olabilir ya da olaylara farklı açılardan yaklaşıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yamuk mezar görmek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına rivayet eder.

Kahve falında yamuk parmak görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evi yamuk görmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin ağzının yamuk olduğunu görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında dişi yamuk görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında yamuk duvar görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine delalet eder.

Kahve falında dişlerini yamuk görmek çok büyük kısmetler kazanacağına, sevap işlemek için uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yamuk yumurta görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir