AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ağzının yamuk olduğunu görmek

Kahve falında birinin ağzının yamuk olduğunu görmek

Kahve falında birinin ağzının yamuk olduğunu görmek kötü kişilerden uzak durulacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, şaşkın olacağına delalettir.

Kahve falında birinin ağzının yamuk olduğunu gördüyseniz:

  • Çok fazla eleştirel olmamaya dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında birinin ağzının yamuk olduğunu görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına işarettir.

Kahve falında ağzını yamuk görmek yokluğun biteceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında yamuk ev görmek dünya mallarının çoğalacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına delalettir.

Kahve falında yamuk kaş görmek çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, sıkıntılar son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yamuk parmak görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yamuk duvar görmek kalbinin küt küt edeceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yamuk iğne görmek attığı her adımı düşüneceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yamuk diş görmek ticarette öne geçeceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir