AnaSayfa / Genel / Kahve falında yamuk parmak

Kahve falında yamuk parmak

Kahve falında yamuk parmak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, yeni yollara girileceğine, refahının ve varlığının artacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında yamuk parmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı gizli tutmalısınız.

Kahve falında yamuk parmak görmek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine tabir olunur.

Kahve falında yamuk parmak maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında yamuk duvar görmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine alamet eder.

Kahve falında evini yamuk görmek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına alamet eder.

Kahve falında yamuk iğne görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında dişlerini yamuk görmek mevki makam sahibi olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yamuk altın görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yamuk burun görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir