AnaSayfa / Genel / Kahve falında yamuk ayak görmek

Kahve falında yamuk ayak görmek

Kahve falında yamuk ayak görmek borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yamuk ayak gördüyseniz:

  • Aileniz ya da yakın çevrenizdeki yaşlı kimseler arasında ağır hastalık ya da ölüm olabilir.

Kahve falında yamuk ayak görmek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yamuk minare görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında dişi yamuk görmek söylediklerinin çıkacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına delalettir.

Kahve falında yamuk mezar görmek güzel işler yapacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine işarettir.

Kahve falında ağzını yamuk görmek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine inanılır.

Kahve falında yamuk top görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında yamuk yumurta görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişleri yamuk görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir