AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişleri yamuk görmek

Kahve falında dişleri yamuk görmek

Kahve falında dişleri yamuk görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında dişleri yamuk gördüyseniz:

  • Kimseye hayır diyememeniz, size güvenen veya tavsiyelerinize ihtiyacı olan kişilerin fazlalığı zamanınızı azaltıyor.

Kahve falında dişlerini yamuk görmek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, yeni bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yamuk diş görmek üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine inanılır.

Kahve falında dişleri yamuk görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine delalet eder.

Kahve falında dişlerinin yamuk olduğunu görmek keyfinin olmayacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ön dişleri yamuk görmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında birinin ağzının yamuk olduğunu görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yamuk top görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında dişinin yamuk olduğunu görmek çok büyük mutluluklar duyulacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir