AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi yamuk görmek

Kahve falında dişi yamuk görmek

Kahve falında dişi yamuk görmek gelişeceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına alamet eder.

Kahve falında dişi yamuk gördüyseniz:

  • Solmaya yüz tutmuş hedeflerinizi hatırlatabilecek aktivitelere dahil olabilirsiniz.

Kahve falında dişinin yamuk olduğunu görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişi yamuk görmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişini yamuk görmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yamuk altın görmek canla başla çalışacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yamuk parmak görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yamuk ayak görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dişlerini yamuk görmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yamuk duvar görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir