AnaSayfa / Genel / Kahve falında yamaçtan atlamak

Kahve falında yamaçtan atlamak

Kahve falında yamaçtan atlamak kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına delalet eder.

Kahve falında yamaçtan atlamak gördüyseniz:

  • Ara sıra coşacak olan duygularınız sizi etkileyecek.

Kahve falında yamaçtan atlamak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına yorulur.

Kahve falında dik yamaç çıkmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına delalet eder.

Kahve falında dik yamaçtan çıkmak yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yamaca çıkmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına yorulur.

Kahve falında yamaçta ev görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yamaç çıkmak ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında yamaçtan inmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağ yamaç görmek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir