AnaSayfa / Genel / Kahve falında yamaç çıkmak

Kahve falında yamaç çıkmak

Kahve falında yamaç çıkmak olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına rivayet eder.

Kahve falında yamaç çıkmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı sözlerinizle değil davranışlarınızla belli etmeyi tercih edebilirsiniz.

Kahve falında yamaca çıkmak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, gelirinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dik yamaçtan çıkmak hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında dik yamaç çıkmak kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, kısmetinin açık olacağına alamet eder.

Kahve falında yamaç çıkmak onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, hanesinin bollukla dolacağına alamet eder.

Kahve falında yamaç tırmanmak başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında dağ yamacı görmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında yamaç paraşütüne binmek çekilen zahmetin sona ereceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yamaçtan atlamak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir