AnaSayfa / Genel / Kahve falında yamaçtan inmek

Kahve falında yamaçtan inmek

Kahve falında yamaçtan inmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yamaçtan inmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizde dürüstlük önem taşıyor.

Kahve falında dik yamaçtan inmek yatırımların heba olacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yamaçtan inmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yamaçtan aşağı inmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dik yamaçtan çıkmak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında dik yamaç tırmanmak kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Kahve falında dik bir yamaca tırmanmak anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına inanılır.

Kahve falında yamaç görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında yamaç yürümek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir