AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ yamaç görmek

Kahve falında dağ yamaç görmek

Kahve falında dağ yamaç görmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, aradığı kişiyi bulacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağ yamaç gördüyseniz:

  • Bir kimsenin sizi aldattığını veya aptal yerine koymaya çalıştığını farketmeniz olasıdır.

Kahve falında dağ yamacı görmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağ yamaç görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında dağın yamacında olmak yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kariyerinde atılım yapacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil yamaç görmek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında dik yamaçtan inmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yamaç paraşütüne binmek husumetlerin başgöstereceğine, tüm arzularının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında yamaç çıkmak iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine delalet eder.

Kahve falında dik yamaç tırmanmak heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, yeni çalışmalara girişileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir