AnaSayfa / Genel / Kahve falında yamaçtan aşağı inmek

Kahve falında yamaçtan aşağı inmek

Kahve falında yamaçtan aşağı inmek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, hayra ve esenliğe, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında yamaçtan aşağı inmek gördüyseniz:

  • İşleri biraz oluruna bırakmaya ne dersiniz.

Kahve falında yamaçtan aşağı inmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine işaret eder.

Kahve falında dik yamaçtan inmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında yamaçtan inmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, yeni bir hayata adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yamaca çıkmak rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işarettir.

Kahve falında dik yamaç görmek başarıya giden yollarının açılacağına, çok büyük paralar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında dik yamaç tırmanmak arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yamaçtan yuvarlanmak dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında dik bir yamaca tırmanmak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir