AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ yamacı görmek

Kahve falında dağ yamacı görmek

Kahve falında dağ yamacı görmek uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, yarınlarına umutla bakacağına, rahat erileceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, malını ve canını riske edeceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağ yamacı gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan gelecek teklifler sizi kararsızlığa itebilir.

Kahve falında dağ yamacı görmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, hayatının iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında dağın yamacında olmak manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, manevi olarak da yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında dağ yamaç görmek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yamaç tırmanmak işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında yamaç paraşütüne binmek sağlam bir kariyer edineceğine, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dik bir yamaca tırmanmak umutlarını yitireceğine, güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yamaca tırmanmak paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yamaçtan aşağı inmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir