AnaSayfa / Genel / Kahve falında yalancı şahit olmak

Kahve falında yalancı şahit olmak

Kahve falında yalancı şahit olmak üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yalancı şahit olmak gördüyseniz:

  • Bazı yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında yalancı şahit olmak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında yalancı şahit görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, sağlığının kötüye gideceğine delalettir.

Kahve falında yalancı şahitlik yapmak büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına yorulur.

Kahve falında nikah şahidi olmak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mahkemede şahitlik yapmak bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin öldürülmesine şahit olmak yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında nikah şahidi görmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının kaçırıldığına şahit olmak çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir