AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kaçırıldığına şahit olmak

Kahve falında başkasının kaçırıldığına şahit olmak

Kahve falında başkasının kaçırıldığına şahit olmak yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, her şeyin gönlünce olacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, kısmetlerin artacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kaçırıldığına şahit olmak gördüyseniz:

  • Bildiklerinizi değil yaptıklarınızı önemsetme kabiliyetiniz var, bunu kullanmaya çalışın.

Kahve falında başkasının kaçırıldığına şahit olmak üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin öldüğüne şahit olmak hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adam öldürüldüğüne şahit olmak çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şahit gösterilmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şahit olmak çok karlı yatırımlar yapacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında trafik kazasına şahit olmak sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin öldürülmesine şahit olmak yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında nikah şahidi görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir