AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakut yüzük takmak

Kahve falında yakut yüzük takmak

Kahve falında yakut yüzük takmak dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, işlerinin de rast gideceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, arkasından gıybet edeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakut yüzük takmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bazı teklifler hayatınızı bambaşka bir noktaya çevirebilir.

Kahve falında yakut yüzük takmak maddi imkânlarının artacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakut kolye takmak çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakut küpe takmak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında yakut takmak sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında yakut yüzük görmek maddi açıdan ferahlayacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında yakut elmas görmek üzeceğine, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakut bilezik görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yakut kolye görmek bir sebeple işsiz kalınacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir