AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakut küpe takmak

Kahve falında yakut küpe takmak

Kahve falında yakut küpe takmak üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, günah işleyeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yakut küpe takmak gördüyseniz:

  • Tanıştığınız yakın bir dostunuzun eğitim ile ilgili sorunlarını birlikte çözmek için hareket edebilirsiniz.

Kahve falında yakut küpe takmak malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına yorulur.

Kahve falında yakut takmak aile saadetinin de artacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakut kolye takmak sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında yakut yüzük takmak doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında elmas yakut görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına yorulur.

Kahve falında yakut gerdanlık görmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, yüksek moral sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında zümrüt ve yakut görmek dertlerin artacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yakut taşı görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir