AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakut elmas görmek

Kahve falında yakut elmas görmek

Kahve falında yakut elmas görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, iyi huylar edineceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, yeni yerler göreceğine işarettir.

Kahve falında yakut elmas gördüyseniz:

  • Düşüncelerinize sımsıkı bağlı kalacaksınız.

Kahve falında elmas yakut görmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakut elmas görmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında yakut gerdanlık görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakut görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakut bilezik görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına rivayet eder.

Kahve falında yakut küpe takmak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakut yüzük takmak sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında yakut kolye görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir