AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakut takmak

Kahve falında yakut takmak

Kahve falında yakut takmak hükmünün geçmeyeceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, kazancının çok düşeceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında yakut takmak gördüyseniz:

  • Hala bazı konular muallakta olsa da, ayağınıza gelen topa vurmanız gerekiyor.

Kahve falında yakut kolye takmak güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakut takmak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına delalettir.

Kahve falında yakut yüzük takmak enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet eder.

Kahve falında yakut küpe takmak duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakut elmas görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil yakut görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına yorulur.

Kahve falında yakut bilezik görmek nimetin ve kazancın artacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı yakut görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, borç ödemeye alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir