AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakut bilezik görmek

Kahve falında yakut bilezik görmek

Kahve falında yakut bilezik görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında yakut bilezik gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ise, beklediğiniz olumlu işaretler kendini yavaş yavaş göstermeye başlayabilir.

Kahve falında yakut bilezik görmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına tabir olunur.

Kahve falında yakut yüzük takmak iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakut takmak çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakut zümrüt görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakut kolye görmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakut gerdanlık görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakut taş görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, anne duasının açılacağına işarettir.

Kahve falında yakut küpe takmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir