AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakut kolye takmak

Kahve falında yakut kolye takmak

Kahve falında yakut kolye takmak kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, işlerinizin bozulacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, ticaret ehli olacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yakut kolye takmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişilerin asıl niyeti farklı olabilir, kulaklarınızı açmanızda fayda var.

Kahve falında yakut kolye takmak işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakut kolye görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakut takmak isteklerinin yerine geleceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakut küpe takmak bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında yakut yüzük takmak yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında elmas yakut görmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına yorulur.

Kahve falında yakut yüzük görmek ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına delalet eder.

Kahve falında zümrüt ve yakut görmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir