AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakut yüzük görmek

Kahve falında yakut yüzük görmek

Kahve falında yakut yüzük görmek Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, maddi konuda zayıflayacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakut yüzük gördüyseniz:

  • Bazı konularda insanların işinize karışmasını ya da itirazlarla karşılaşmak istemiyorsanız sır saklamayı bilmeniz gerekiyor.

Kahve falında yakut yüzük takmak sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakut yüzük görmek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına delalettir.

Kahve falında yakut elmas görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, adımlarını daha sağlam atacağına delalet eder.

Kahve falında yakut taş görmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yakut küpe takmak keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yakut zümrüt görmek eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı yakut görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yakut kolye takmak Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir