AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yakut görmek

Kahve falında yeşil yakut görmek

Kahve falında yeşil yakut görmek yoksulluğa, çok büyük sorunlar yaşanacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil yakut gördüyseniz:

  • Yanlış giden şeyleri düzeltebilir, iş birliğine açık olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil yakut görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakut görmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, yollarını ayıracağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı yakut görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakut gerdanlık görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına delalettir.

Kahve falında yakut küpe takmak mutlu günlerin yaşanacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine yorulur.

Kahve falında elmas yakut görmek rahat bir hayata sahip olmaya, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakut yüzük takmak aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakut kolye takmak sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir