AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin kilo aldığını görmek

Kahve falında eski sevgilinin kilo aldığını görmek

Kahve falında eski sevgilinin kilo aldığını görmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, büyük adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin kilo aldığını gördüyseniz:

  • İlerlemeden önce mantıklı düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında eski sevgilinin kilo aldığını görmek hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin kilo aldığını görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi kilolu görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden mesaj aldığını görmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilisi tarafından aldatılmak adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, kısa sürede başarısının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgili tarafından aldatılmak kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliden mektup aldığını görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi aldatırken görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir