AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınının içki içtiğini görmek

Kahve falında bir yakınının içki içtiğini görmek

Kahve falında bir yakınının içki içtiğini görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, daha çok çalışılacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yakınının içki içtiğini gördüyseniz:

  • Özel hayatınız veya ailenizle ilgili bir durumu istediğiniz şekle sokabilecek altın dokunuş söz konusu olabilir.

Kahve falında bir yakınının içki içtiğini görmek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yakın birinin içki içtiğini görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakınının içki içtiğini görmek kariyer planının altüst olacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin içki içtiğini görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içki içip namaz kılmak borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, yersiz yere suçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını içki içerken görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine yorulur.

Kahve falında içki içip sarhoş olduğunu görmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında içki içmeyen birini içki içerken görmek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, sabit geliri olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir