AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın birinin içki içtiğini görmek

Kahve falında yakın birinin içki içtiğini görmek

Kahve falında yakın birinin içki içtiğini görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına, de elinin bollaşacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına yorulur.

Kahve falında yakın birinin içki içtiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, sosyal ilişkilerinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konular ivme kazanıyor.

Kahve falında bir yakınının içki içtiğini görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, yeni işlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında yakınının içki içtiğini görmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında yakın birinin içki içtiğini görmek başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında başkalarının içki içtiğini görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içki içmeyen birini içki içerken görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye alamet etmektedir.

Kahve falında evde içki içtiğini görmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında içki içip tükürmek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bir başkasını içki içerken görmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir