AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının elini öpmek

Kahve falında yakınının elini öpmek

Kahve falında yakınının elini öpmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, artık rahat bir nefes alacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işaret eder.

Kahve falında yakınının elini öpmek gördüyseniz:

  • İşinizle veya önemsediğiniz bazı konularla ilgili değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölen yakının elini öpmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen bir yakının elini öpmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında yakınının elini öpmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş bir yakınının elini öpmek işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş yakınının elini öpmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir yakının elini öpmek çabalarının boşa çıkacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına işaret eder.

Kahve falında ölü yakınının elini öpmek kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine inanılır.

Kahve falında ölen yakınının elini öpmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir