AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir yakınının elini öpmek

Kahve falında ölmüş bir yakınının elini öpmek

Kahve falında ölmüş bir yakınının elini öpmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş bir yakınının elini öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz açısından şanslısınız.

Kahve falında ölen yakının elini öpmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü yakınının elini öpmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölen bir yakının elini öpmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, kazancın ikiye katlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen yakınının elini öpmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında yakınının elini öpmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, tutulan yolun isabetli olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş bir yakınının elini öpmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş bir yakının elini öpmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, sorumlulukların azalacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş yakınının elini öpmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, üzüleceğine, yıpranacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir