AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen bir yakının elini öpmek

Kahve falında ölen bir yakının elini öpmek

Kahve falında ölen bir yakının elini öpmek çok kazançlı yatırımlara gireceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında ölen bir yakının elini öpmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz belli bir kimse varsa ondan beklediğiniz yaklaşımları görebilirsiniz.

Kahve falında ölen yakının elini öpmek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş yakınının elini öpmek zorlukların artacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü yakınının elini öpmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş bir yakının elini öpmek hatalarından erken döneceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakınının elini öpmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölen yakınının elini öpmek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş bir yakınının elini öpmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen bir yakının elini öpmek insanları kandıracağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir