AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağını kaybetmek

Kahve falında bacağını kaybetmek

Kahve falında bacağını kaybetmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağını kaybetmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almanız dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bacaklarini kaybetmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bacağını kaybetmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında bacakları ince görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına delalet eder.

Kahve falında takma bacak görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine yorulur.

Kahve falında bacak damarlarını görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında dana bacağı görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına inanılır.

Kahve falında kadın bacağına dokunmak onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacak ameliyatı görmek dertlerin uzaklaştırılacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir