AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağının kılını almak

Kahve falında bacağının kılını almak

Kahve falında bacağının kılını almak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, kötü günlerin biteceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, can bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağının kılını almak gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişilerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediginiz zevki alamamanıza sebep olabilir.

Kahve falında bacakta çok kıl görmek yolculuğa çıkmaya, gözyaşına boğulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının bacağında kıl görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bacakta beyaz kıl görmek ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında bir kadının bacaklarını kıllı görmek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kıllı erkek bacak görmek kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında bacaktan kıl çekmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, insanların alım gücünün azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağından kıl almak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında bacaktaki kılı almak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir