AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığa yakın ev almak

Kahve falında mezarlığa yakın ev almak

Kahve falında mezarlığa yakın ev almak yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine, yeni bir çevre edinileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa yakın ev almak gördüyseniz:

  • Bir konuda başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında mezarlığa yakın ev almak işinde en iyisi olacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine tabir olunur.

Kahve falında yakınını mezarda görmek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yakınının mezarına gitmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta bir yakınını görmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yakınını mezardan çıkarmak dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında yakının mezarını kazmak neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, canının sıkılacağına delalettir.

Kahve falında yakınlarının mezarını görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakınını mezarını görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, işinin yoluna gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir