AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda yakınını görmek

Kahve falında mezarda yakınını görmek

Kahve falında mezarda yakınını görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, net bir bakış açısı kazanacağına, hastalıkların iyileşeceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine alamet eder.

Kahve falında mezarda yakınını gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı bazı hareketlerinizin sonuçları söz konusu olabilir.

Kahve falında mezarlıkta bir yakınını görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakın birinin mezarını görmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında bir yakınını mezarda görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yakınlarının mezarını görmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınının mezar görmek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakınının mezarına gitmek maddi zarara gireceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakının mezarını kazmak mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında yakınını mezarda görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir