AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaktaki damarları görmek

Kahve falında bacaktaki damarları görmek

Kahve falında bacaktaki damarları görmek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında bacaktaki damarları gördüyseniz:

  • Marşa basmadığınız sürece arabayı hareket ettiremezsiniz.

Kahve falında bacağında damar görmek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacak damarlarını görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacak damarı görmek daha isabetli kararlar alacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaklarda damar görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacaktaki damarları görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına inanılır.

Kahve falında bacakta damar görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bacak damarları görmek moral bulacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kılcal damar görmek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir