AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak damarlarını görmek

Kahve falında bacak damarlarını görmek

Kahve falında bacak damarlarını görmek anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, yüzünün de güleceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine yorulur.

Kahve falında bacak damarlarını gördüyseniz:

  • Aklınızı kullanarak başkalarının farkedemediği fırsatları görüp, iyi değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında bacakta damar görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında bacak damarlarını görmek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine inanılır.

Kahve falında bacağında damar görmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına delalettir.

Kahve falında bacaklarda damar görmek falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bacak damarları görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacaktaki damarları görmek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalet eder.

Kahve falında bacak damarı görmek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalp damarı görmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir