AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın biriyle tartışmak

Kahve falında yakın biriyle tartışmak

Kahve falında yakın biriyle tartışmak hayatının olumsuz yönde değişeceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında yakın biriyle tartışmak gördüyseniz:

  • Aslında sizin için faydalı konularda ya da işlerde, kendi kendinizi engelleyecek bahaneler üretiyor olabilirsiniz.

Kahve falında en yakın arkadaşınla tartışmak kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına tabir olunur.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla tartışmak toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakınıyla tartışmak işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakın bir arkadaşla tartışmak kişinin can derdine düşeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşınla tartışmak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, ona şifa olmayacağına delalettir.

Kahve falında en yakın arkadaşla tartışmak kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yakınıyla tartışmak manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına delalet eder.

Kahve falında yakın arkadaşla tartışmak kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir