AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınıyla tartışmak

Kahve falında bir yakınıyla tartışmak

Kahve falında bir yakınıyla tartışmak hedeflerine ulaşacağına, verilen kararların geri çekileceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bir yakınıyla tartışmak gördüyseniz:

  • Bir iş birliğinizde ipleri elinizde tutmanız gerekiyor.

Kahve falında bi yakınıyla tartışmak kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına rivayet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşla tartışmak parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla tartışmak yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine yorulur.

Kahve falında yakın biriyle tartışmak hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında yakın akrabayla tartışmak ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında yakın arkadaşınla tartışmak huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına yorulur.

Kahve falında yakın bir arkadaşla tartışmak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakın arkadaşla tartışmak Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir