AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın arkadaşınla tartışmak

Kahve falında yakın arkadaşınla tartışmak

Kahve falında yakın arkadaşınla tartışmak Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, engel teşkil edeceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, iyi bir kariyer edineceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşınla tartışmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söz ya da yorumlarına göre bazı değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında yakın arkadaşınla tartışmak işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına yorulur.

Kahve falında yakın arkadaşla tartışmak ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla tartışmak ortalığın güllük gülistanlık olacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşınla tartışmak çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yakın bir arkadaşla tartışmak maddi açıdan borçların ödeneceğine, malının ve parasının ziyan olacağına inanılır.

Kahve falında en yakın arkadaşla tartışmak çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına inanılır.

Kahve falında bir yakınıyla tartışmak baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine inanılır.

Kahve falında yakın akrabayla tartışmak sıkılacağı bir haber almaya, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir