AnaSayfa / Genel / Kahve falında en yakın arkadaşla tartışmak

Kahve falında en yakın arkadaşla tartışmak

Kahve falında en yakın arkadaşla tartışmak hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, itibarını geri kazanacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşla tartışmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden kaçının.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla tartışmak tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına rivayet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşınla tartışmak borçların hafifleyeceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında en yakın arkadaşla tartışmak iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşı görmek hiçbir sorun yaşanmayacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına delalettir.

Kahve falında en yakın arkadaşımı görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine delalettir.

Kahve falında en yakın arkadaşının düştüğünü görmek beklediği haberin gelmeyeceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına delalettir.

Kahve falında sevgilini en yakın arkadaşıyla görmek imkânların günden güne azalacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında en yakın arkadaşının evlendiğini görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir