AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın arkadaşla tartışmak

Kahve falında yakın arkadaşla tartışmak

Kahve falında yakın arkadaşla tartışmak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, rızkının kesileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, dostlarını da iyi seçeceğine, acı veren kazalara, şansın yüze güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşla tartışmak gördüyseniz:

  • Özel veya işinizle ilgili iş birliklerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla tartışmak çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına tabir olunur.

Kahve falında en yakın arkadaşla tartışmak hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşınla tartışmak karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşınla tartışmak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşla tartışmak uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine inanılır.

Kahve falında yakın bir arkadaşla tartışmak eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakınıyla tartışmak keyifli olacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakın biriyle tartışmak mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir