AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınıyla tartışmak

Kahve falında yakınıyla tartışmak

Kahve falında yakınıyla tartışmak yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, daha isabetli kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında yakınıyla tartışmak gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı tamamen değiştirmenize neden olabilir.

Kahve falında yakın arkadaşla tartışmak uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, kendisini iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşla tartışmak hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine delalet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşınla tartışmak mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında yakın biriyle tartışmak sorunlu bütün olayların düzeleceğine, işinde profesyonel kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bi yakınıyla tartışmak uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakınıyla tartışmak kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına rivayet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla tartışmak çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında yakın akrabayla tartışmak atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir