AnaSayfa / Genel / Kahve falında en yakın arkadaşınla tartışmak

Kahve falında en yakın arkadaşınla tartışmak

Kahve falında en yakın arkadaşınla tartışmak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, iyi bir kariyer edineceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, önünü açacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşınla tartışmak gördüyseniz:

  • Problemlerinizi açıkça dile getirmelisiniz.

Kahve falında en yakın arkadaşla tartışmak tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına yorulur.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla tartışmak telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında en yakın arkadaşınla tartışmak sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine alamet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşının kaçırıldığını görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, para yatıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşının sevgilisini görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşının düştüğünü görmek yeni bir ortama girileceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşını öpmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında en yakın arkadaşla kavga etmek hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir