AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık kuran görmek

Kahve falında yanık kuran görmek

Kahve falında yanık kuran görmek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, sevap işleyeceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanık kuran gördüyseniz:

  • Hayatınızda neleri iyileştirebileceğiniz konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında yanık kuran görmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında vucudunda yanık izi görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanık elbise giymek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek yanığı görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında yanık görmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında yanık cilt görmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma delalet eder.

Kahve falında yanık ev görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kendi bildiğini okuyacağına inanılır.

Kahve falında yanık adam görmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir